Aquest passat cap de setmana, el Pirineu Català ha donat la benvinguda als primers esquiadors per gaudir de la muntanya fins el 22 d’abril de l’any vinent. Gràcies a la producció de neu de cultiu a ple rendiment des de l’estació d’esquí La Molina es varen condicionar el màxim nombre de pistes i remuntadors per oferir un servei de qualitat als visitants, tenint en compte les limitacions pròpies de les condicions meteorològiques. Nosaltres, l’equip de l’Escola d’Esquí de la Molina, estàvem expectants per viure-ho.

Des dels amants de la neu fins als curiosos varen poder gaudir de l’estació d’esquí de La Molina oberta des del 24 de novembre.

Des de l’Escola d’Esquí la Molina donem la benvinguda a aquesta nova temporada amb la millor oferta de serveis per a aprendre a esquiar o millorar la tècnica. L’escola d’esquí amb més tradició de La Molina, fundada el 1961, dóna la benvinguda a aquesta temporada en un destí que s’adapta a qualsevol persona indiferentment del nivell gràcies també al nostre equip especialitzat en esquí i snowboard. Més de 40 professionals de la neu al servei del públic que tria La Molina com a destinació hivernal. Un contacte divertit i agradable amb la neu que no deixa indiferent a ningú.

Des de ja fa més de 50 anys, amb una visió cap al futur, carregats de ganes d’ensenyar el que millor sabem fer, tant a debutants com a professionals. Un equip -el de l’Escola d’Esquí de La Molina- dedicat a fer créixer l’esperit esportiu sobre la neu, sense limitacions, amb múltiples objectius i sobretot, amb ganes de gaudir dels esports blancs plegats.

Obertes ja les inscripcions pel proper curs, et convidem a viure noves experiències a la neu amb família, amics i coneguts, t’esperem!